Over mij

Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik al erg graag. Met name actiefoto's, bij bijvoorbeeld sportwedstrijden en optredens van bandjes en cabaretiers kon je mij tegenkomen als hobbyfotograaf in mijn vrije tijd.  

Regelmatig kreeg ik te horen dat ik er meer mee moest gaan doen. In 2023 heb ik eindelijk de stap genomen om de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool Apeldoorn te volgen. Zowel om de basiskennis te verdiepen, als te ontdekken welke takken van fotografie mij lagen en de eerste beginselen van photoshop/lightroom te leren kennen.

Gedurende de opleiding kwam ik tot de conclusie dat zowel sportfotografie als portretfotografie de onderdelen zijn waar ik verder mee zou willen. Op 14 juli 2023 ben ik dan ook écht van start gegaan om professioneel fotograaf te worden, met bijbehorende apparatuur. 

Ik heb wel gemerkt dat ik iemand ben die bij voorkeur spontane foto's neemt. Lekker buiten of in een vertrouwde omgeving waarin iemand zichzelf kan en durft te zijn hebben dan ook de voorkeur. Indien nodig of gewenst kan een studio uiteraard ook, tegen meerprijs, gehuurd worden.