Over mij

Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik al erg graag. Met name actiefoto's, bij bijvoorbeeld sportwedstrijden en optredens van bandjes en cabaretiers kon je mij tegenkomen als hobbyfotograaf in mijn vrije tijd.  

Regelmatig kreeg ik te horen dat ik er meer mee moest gaan doen. In 2023 heb ik eindelijk de stap genomen om de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool Apeldoorn te volgen. Zowel om de basiskennis te verdiepen, als te ontdekken welke takken van fotografie mij lagen en de eerste beginselen van photoshop/lightroom te leren kennen.

Gedurende de opleiding kwam ik tot de conclusie fotografie écht iets is waar ik verder mee zou willen. Op 14 juli 2023 heb ik me dan ook ingeschreven als fotograaf bij de KvK en is ook de professionele foto apparatuur inmiddels aangeschaft. Alleen een eigen fotostudio heb ik bewust (nog) niet.

Ik neem voorkeur spontane foto's. Lekker buiten tijdens een fotoshoot, in de omgeving waar gesport of gewerkt wordt of in een vertrouwde omgeving waarin iemand zichzelf kan en durft te zijn bij bijvoorbeeld een cakesmash of newborn reportage. Indien nodig of gewenst kan een studio uiteraard ook, tegen meerprijs, gehuurd worden. 

 

Ik blijf me ook ontwikkelen op meerdere gebieden door bijvoorbeeld workshops te volgen en, uiteraard, te blijven oefenen met nieuwe vaardigheden. Voor die laatste categorie kan dus ook tegen een zeer gereduceerd tarief een fotoshoot worden geboekt, mits ik de foto's kan en mag gebruiken voor mijn portfolio.

 

Op dit moment kan ik, voor de uitbreiding van mijn  digitale portfolio en tegen een gereduceerd tarief van €25,= , geboekt worden voor:

* Newborn fotoshoot

* Cakesmash fotoshoot (excl. de taart)

* Dieren fotoshoot

* Zwangerschaps fotoshoot (of een reportage waarbij elke maand enkele foto's worden gemaakt van de groei van je buik voor €50)

* Uitvaartreportage

 

Indien het naast mijn reguliere baan past, wil ik nog heel graag oefenen met een geboorte reportage.

Aangezien dit niet vooraf exact te plannen is, ik geen garantie kan bieden dat ik er ook daadwerkelijk (helemaal) bij kan zijn én het voor mij ook de eerste keer zal zijn, wil ik dit helemaal gratis aanbieden. Inclusief de digitale bestanden van de reportage.

 

Heb je nog vragen, wil je meer weten over de hier genoemde "oefen reportages" of wil je een gesprek om de wensen te bespreken plannen? Mail mij gerust fotoniki@outlook.com